Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/elaplant/public_html/includes/db_connect.php on line 3
Termeni si conditii » elaplant.ro
Termeni si conditii
1. Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.elaplant.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

2. Schimbarea termenilor si conditiilor
Elaplant.ro isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Elaplant.ro isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

3. Drepturi de autor
Continutul site-ului www.elaplant.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice) este proprietatea Elaplant.ro si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Elaplant.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).

4. Corectarea informatiilor eronate
Elaplant.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori.
Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

5. Storacarea si prelucrarea datelor personale
Elaplant.ro nu stocheaza si nu foloseste in scopuri de marketing sau interes personal datele personale ale clientilor.

EXPEDITIE SI LIVRARE

6. Comanda minima

Comanda minima este de 50 RON.

Plata se face ramburs si include valoarea coletului (contravaloarea produselor comandate) + taxele aferente curierului rapid, indiferent de zona de expeditie, reprezentand contravaloarea transportului, asigurarii coletului si returul banilor.

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri Elaplant.ro va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor Elaplant.ro fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.
In cazul in care produsele comandate sa nu pot fi livrate integral in functie de stocul nostru si al furnizorilor nostrii, veti fi anuntati de unul dintre operatorii nostri, telefonic sau prin e-mail pentru a modifica comanda.

Ce sunt uleiurile Esentiale?Termeni si conditiiPolitici de confidentialitateCum cumparCum platescReturnare produseANPC Contact Feed
Viziteaza magazinul Elaplant.ro pe ShopMania