Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/elaplant/public_html/includes/db_connect.php on line 3
Politica de confidentialitate » elaplant.ro
Politici de confidentialitate
Confidentialitate

Datele personale ale fiecarui client sunt confidentiale si vor fi folosite de catre ELAPLANT.RO numai in scopul declarat al acestui site. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze aceste date unei terte persoane.
ELAPLANT.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru.

Modificari ale politicii de confidentialitate

In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile va vor fi anuntate fie prin comunicare directa cu dumneavoastra, fie vor fi postate pe siteul nostru web. Veti fi instiintati cu privire la orice modificare, inainte de a folosi vreo informatie despre dumneavoastra intr-un mod care nu a fost descris anterior in angajamentul nostru de confidentialitate. In momentul in care survine o astfel de schimbare, dumneavoastra veti putea alege daca doriti sau nu ca informatiile dvs. sa fie folosite in noul mod.

Ce sunt uleiurile Esentiale?Termeni si conditiiPolitici de confidentialitateCum cumparCum platescReturnare produseANPC Contact Feed
Viziteaza magazinul Elaplant.ro pe ShopMania