21,97 Lei
Pretul include TVA
Costul transportului va va fi comunicat telefonic de catre un reprezentant de vanzari
Disponibilitate: in stoc
Termen de livrare: se stabileste telefonic cu un reprezentat de vanzari
Pentru comanda sunati la numarul din partea de sus a acestei pagini.
Detalii produs
Acest ceai este un amestec din plante medicinale, dintre care: Anghinare, Cicoare, Coada calului, Coada soricelului, Crusin, Galbenele, Frasin, Hamei, Musetel, Papadie, Matase porumb, Mesteacan, Pedicuta, Sunatoare, Rostopasca, Trei frati patati, Tintura. Recomandat pentru: Regenerarea pancreasului exocrin, regenerarea ficatului, scaderea timolului, fiere lenese (strangulata sau marita), stare de greata si voma, ciroza in faza incipienta, litiaza biliara, diskinezie biliara hipotona si atona, stimularea functiiloor hepato-biliare, balonari abdominale, constipatie, ficat marit, gura amara. Mod de preparare: se face un decoct din 2 linguri mari de plante la 5oo ml apa, cand apa da in clocot, se pun plantele, se fierbe 1 minut acoperit, se raceste 15-20 minute tot acoperit, dupa care se strecoara. Mod de administrare: se beau 2-3 cani de ceai pe zi (500 ml), inainte de mesele principale cu 20 de minute. Se va urma o cura de ceai de la o luna la trei luni (sau chiar sase) in functie de gravitatea bolii, putandu-se consuma chiar si 1 litru de ceai pe zi. Se recomanda folosirea impreuna cu Tinctura de Ghintura (intr-o cana de ceai se pune o lingura de tinctura). ATENTIE: in timpul tratamentului cu acest ceai se recomanda: - a se evita condimentele, grasimile, prajelile; a se consuma alimente fierte, carne de vita, pasare, cruditati, alimente usoare de digerat (lapte, fructe, iaurt).